BRF Trumslagaren Smeavägen/Hallandsgränd

Haverdal

TRYGGHET - GEMENSKAP -FRIHET. Bo bekymmersfritt i en underbar miljö!

 • Pristyp: 2 900 000.- - 3 175 000.- beroende på lägenhetsval
 • Rum: 3
 • Boarea (BOA): 72 kvm
 • Våningsplan: 2 av 2

Fastighetsmäklare

Thomas Stålheden

Fastighetsmäklare

Fredrik Wennerholm

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information.
Välkomna till underbara Brf trumslagaren!
Ett fantastiskt trevligt läge i Haverdal
Vy från Smeavägen
Vy ner mot Hallandsgränd
Smeavägen 36 med Uteplats/balkong mot trevlig innergård
Vy från balkong med havsglimt
Välkomnande entréhall (bild från visningslägenhet)
Ljus hall (bild från visningslägenhet)
hall mot vardagsrum (bild från visningslägenhet)
Ljust och fräscht vardagsrum (bild från visningslägenhet)
Matplats med öppenhet mot kök (bild från visningslägenhet)
Vardagsrum mot hall (bild från visningslägenhet)
Matplats (bild från visninglägenhet)
Matplats mot kök (bild från visningslägenhet)
Master bedroom (bild från visningslägenhet)
Master bedroom med bra förvaring bakom skjutpartier (bild från visningslägenhet)
Sovrum/kontor (bild från visningslägenhet)
Helkaklat duschrum
Duschhörn
Förråd/klädkammare
Vacker innergård med orangeri
Smeavägen entrésida
Härliga gångvägar runt området
Underbar gemensam innergård
Grönytor kring miljöhus
Vy åt väster från balkong
På väg mot strand och hav
Nära bad
Underbar sandstrand
Plats för avkoppling
Härlig närmiljö
Mangold Haverdal Pop-up bistro

Beskrivning

I Haverdal bor du i samklang med hav, strand och underbara naturupplevelser. Ni som bor där eller har fått uppleva det som gäst, vet alla vad vi pratar om. Haverdal är en fantastisk plats att bo på med allt orten har att erbjuda. 

På området kring Smeavägen/Hallandsgränd har nu äntligen Familjen Syd Andersson få uppfylla sin dröm om att skapa ett boende för äldre (+55) som vill bo kvar i området efter de sålt sina hus. Tanken är att kunna njuta av livet i ett bekymmersfritt boende i en enormt tilltalande och avkopplande miljö som skapats i samklang med naturen. Hela konceptet andas livskvalitetoch är framtaget av White arkitekter, Susan Hübel - trädgårdsarkitekt samt Nina Lindroth - färgsättare på Färgab - givetvis med familjen Syd Andersson som bollplank!

Nedan följer Micke Syds egna ord om hela resan!

Historien om boendet som du nu läser om började faktiskt med en mening från min mamma Siv för sisådär 11-12 år sedan.

Mamma som bott hela sitt vuxna liv i Harplinge, hade en önskan om att få återvända till sitt barndoms Haverdal och njuta på ålderns höst när det skulle bli för mycket med att ta hand om sitt stora hus. Men det var bara ett problem, det finns väldigt få lägenheter för äldre i Haverdal.
I familjen ägo fanns det en bit mark bara en liten bit från mormor och morfars gård, som vid den tiden inte var möjlig att bebygga. Men orden från mamma hade sått ett frö - Tänk om det gick att bygga lägenheter för seniorer I Haverdal så de som har hus i kringliggande samhällen kan sälja sina stora boenden och sedan flytta in i en trivsam och lättskött ny lägenhet bara 300 meter från havet på en väldigt vacker plats. 
Jag ringde min gode vän Thomas Stålheden och vi började nysta i möjligheterna. 10 år senare så har jag, min familj, Thomas, Mats Johansson och MTA Bygg den stora glädjen att få visa upp resultatet av vår resa. Bostadsrättsföreningen Trumslagaren!

Varmt välkommen

Allmän information

 • Pristyp: 2 900 000.- - 3 175 000.- beroende på lägenhetsval
 • Information om försäljningen: Lördag 17/2 har ni möjlighet att uppleva detta fantastiska boende på plats! Välkommen att boka visning i Haverdal där ni har möjlighet att besöka vår möblerade visningslägenhet, ett par av de få lägenheter som finns kvar samt diskutera Ert framtida boende i denna underbara miljö! Vänligen kontakta Thomas Stålheden 0705-989985 för att boka Er tid då vi önskar föranmälan för att göra Er visning så bra som möjligt! Fungerar det inte att komma den17/2 löser vi givetvis annan dag, det är bara att höra av sig.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal rum: 3
 • Boarea (BOA): 72 kvm
 • Boareabeskrivning:
  Lägenheterna är 67,5 till 72,3 kvm där hörnlägenheterna är 2 respektive 3 rum och kök beroende på vilken man väljer, i övrigt 3 rum och kök samt balkong eller uteplats.
  Priserna varierar från från 2 900 000:- till 3 175 000:- och hyror mellan 4 643:-/mån till 4 966:-/mån beroende på lägenhetsval.
  Se prislista under fliken dokument/länkar
 • Upplåten mark:
  Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
 • Bostadsrättsförening: Trumslagaren
 • Lägenhetsnummer BRF: 1001-1004 samt 1101-1104
 • Andelstal: 2,4100% - 2,5775%
 • Andelstal kommentar:
  Andelstalet varierar efter storlek på lägenhet.
 • UppdragsID: GMU S4V
 • Markägare: Föreningen äger marken
 • Objektstyp: Bostadsförening

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Bostadsrättsföreningen Trumslagaren erbjuder ett +55 boende om 40 lägenheter i 5 hus om 2 plan, alla med en genomgående hög standard och smakfulla materialval. Här är verkligen en samklang mellan omgivningarna, exteriöra gemensamhetsytor samt interiört både i trapphus samt lägenheter, allt för att skapa den trivsel som vi alla önskar.
  
  I alla hus finns hiss som på plan 2 leder till loftgång och vidare till lägenheterna. Lägenheterna är 2:or samt 3:or om 67,5 till 72,3 kvm med balkong eller uteplats i syd/ sydväst eller syd/sydöst. Lägenheterna i ytterkanterna (4 per hus) är alternativen 2 eller 3 rum, beroende på önskemål om större sällskapsytor eller ett extra sovrum/kontor/gästrum. 
  
  I området finns fantastiska gemensamhetsytor somerbjuder plats för umgänge och avkoppling i en rofylld och tilltalande miljö. Härfinns givetvis också cykelförråd, miljöstation, parkeringar mm.
  
  Tveka inte att förverkliga en dröm, drömmen om att få njuta av tillvaron i denna fullkomligt underbara miljö.
  Här talar vi om livskvalitet!
  
  Hela projektet är ett samarbete mellan Familjen Syd Andersson, Thomas Stålheden - Stålheden & Co fastighetsbyrå -, Mats Johansson - projektansvarig -, MTA bygg samt White arkitekter.
  
  
  Dessa dokument hittar ni under dokument/länkar
 • Byggår: 2022/23
 • Hiss finns: Ja
 • Uppvärmning och ventilation: Vattenburen bergvärme. Mekanisk till och frånluft.
 • TV/Internet beskrivning:
  Finns via Halmstad stadsnät
 • Byggnadskommentar:
  Betongplatta på mark
  Träfasad (stående panel)
  Plåttak
  3-glasfönster
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Vindsutrymme

Energideklaration

 • Energistatus: Energideklaration ej utförd

Ekonomi

 • Ingår i avgiften: Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

  • Parkering finns i anslutning till lägenheterna ca 35 platser med separat kö. Kostnad är 150:-/mån. Mot tillägg finns också ett 10 tal platser med laddstation.

Rumsbeskrivningar

 • Här trivs man från första stund i en underbar miljö! Alla lägenheterna håller en genomgående hög standard med smakfulla materialval både interiört såväl som exteriört. Materialvalen är väl genomtänkta och framtagna för att ge Er en så trivsam och avkopplande tillvaro som möjligt. 
  
  Hela konceptet andas livskvalitet och är framtaget av White arkitekter, Susan Hübel - trädgårdsarkitekt samt Nina Lindroth - färgsättare på Färgab - givetvis med familjen Syd som bollplank!
  
  Lägenheterna består av 2-3 rum och kök samt helkaklat duschrum med tvättdel, givetvis också bra förvaring i sovrum samt i duschrum vid tvättdelen. Lägenheterna innehåller också ett förråd/klädkammare. I gavellägenheterna är det ett eller två sovrum (beroende på val), vilket då kan ge ett större vardagsrum. På planlösningen finns de olika alternativen inritade där ena gavellägenheten är ritad som en tvåa och den andra en trea. 
  
  Välkomna att boka visning för att uppleva detta på plats!
  Tveka inte att kontakta Thomas Stålheden för visning samt vidare diskussion om vilka lägenheter som finns kvar (begränsat antal)
 • Kök :
  Ett ljust och fräscht kök med vita luckor, bänkskiva i sten samt i övrigt smakfull inredning med högt standard på materialval.
  Innehållande:
  Kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.
 • Duschrum :
  Ett smakfullt duschrum med rofyllda materialval med kakel och klinkers (60x60 plattor) samt vit inredning.
  Innehållande:
  Dusch, handfat, wc samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring.
  • Balkong:
   Balkonger på övre plan i sydöst eller sydväst.
   Några av lägenheterna har 2 balkonger, dvs en mindre på gaveln.
  • Uteplats:
   Uteplatser i sydöst eller sydväst. Några av lägenheterna har 2 uteplatser , dvs en mindre på gaveln.

Området

Haverdal ligger 1,5 mil norr om Halmstad. 
Det lilla samhället är beläget längs kustvägen som går från Halmstad till Falkenberg. Haverdal är en attraktiv sommarort med en omtyckt sandstrand. Den naturskyddade strandsskogen är ett välbesökt strövområde, Haverdalsreservatet är ett flygsandfält beläget vid havet i Harplingebukten. Området är med sina goda badmöjligheter mycket välbesökt framförallt under sommarhalvåret. Här finns även inlandsdyner, strandhak och klapperstensvallar. Om hösten lyser olika kremlor i tallskogen.
Samhället som ligger vid havet erbjuder en egen härlig strand och en idyllisk småbåtshamn. I Haverdal kan man även spela minigolf på Haverdals camping eller spela golf på Haverdals golfklubb, Du når enkelt ett flertal andra golfklubbar såsom Ringenäs Golfklubb och Halmstad Golfklubb i Tylösand. Numera finns här även den populära restaurangen Agave Glocal, som ligger granne med Hemköp/Ankaret, Haverdals egna matbutik. Agave Glocal serverar mexikansk inspirerad mat i en härlig miljö. Vid Ankaret hittar du varje onsdag fiskbilen med färsk fisk och nykokta skaldjur.
 I Haverdal finns ett flertal förskolor samt en idrottshall och fotbollsplan, där Kustens IF spelar innebandy samt HGH står för fotbollen.
Här ligger också Haverdals Byskola med undervisning för elever i årskurs 0-5.

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt